Menu

Ajánlatkérés filcvirágos lakásdekorációkhoz

Lakásdekoráció megrendeléshez

Ha megtetszett bármelyik alkotásom, és úgy gondolod, Neked sem időd, sem energiád ilyeneket csinálni, esetleg kevésnek érzed a kézügyességed, akkor fordulj hozzám bizalommal

Egyedi kompozíciók elkészítését vállalom, csak néhány támpontra van szükségem, és néhány napon belül Nálad lehet az otthonodba vagy akár ajándékba szánt alkotás, legyen az kopogtató, kép vagy asztali dekor.

Arra kérlek figyelj, hogy a dekorációk elkészítése kézzel, egyedileg történik, így ne hagyd az utolsó pillanatra az ajánlatkérést!

Hogyan kérjek ajánlatot?

A bal oldalon található menüből válaszd ki, milyen dekorációra szeretnél ajánlatot kérni. Ott válaszold meg a kérdéseket, ha szükséges, írj hozzá megjegyzést, üzenetet és nyomd meg a küldés gombot.

Az oldalon meg fogod kapni az "ajánlatkérését elküldtük" lapot, ekkor lehetsz biztos benne, hogy megérkezett hozzám a kérésed.

Néhány napon belül - általában még aznap - felveszem veled a kapcsolatot és ha mindent meg tudunk beszélni, akkor kapsz egy emailt, amiben már a megrendelésed szerepel, a kiszállítás dátumával együtt.

Ezután már csak a futárt kell várnod!

    • filcvirágos szett natur

Ajánlatkérés vagy megrendelés előtt még tájékozódnál az árakról?

Megértelek, én sem szeretek zsákbamacskát vásárolni! Ezért tájékoztató jelleggel leírtam azokat az árakat, amelyeket egy-egy alkotásért elkérek.

Természetesen attól is függ a filcvirágos alkotás ára, hogy kértél e bármilyen extra dolgot mellé/ bele. Ezért a pontos árat az ajánlatkérés után fogod megkapni e-mailben.


Megnézem az árlistát..

    • árak