Menu

Könnyfakasztó képek

Ilyet nem kapsz a sarki boltban! Képkeretek filcvirágokkal...és még több

Sokszor nehéz egy szerettünknek, barátunknak igazán személyre szabott ajándékot vásárolnunk egy-egy fontos évfordulóra, alkalomra. Vagy egyszerűen csak egy számunkra fontos, inspiráló mondatot szeretnénk az otthonunkhoz illeszkedően, mégis megkülönböztetett módon elhelyezni a szobánk falán vagy akár egy polcon.

Ezekben az esetekben lehet kiváló választás a kép, illetve a filcvirágokkal díszített képkeret, amibe akár cserélhető módon is be lehet illeszteni a megfelelő fényképet, vagy idézetet.

    • Könnyfakasztó kép filcvirággal

Különleges képkeretek

A mai rohanó világunkban, néha jó megállni egy pillanatra, és csak csodálni egy szépen kidolgozott alkotást, vagy elmélázni egy-egy gondolaton, esetleg visszaemlékezni egy régi fénykép láttán.

Filcvirágokkal díszített kereteimmel ezt a hatást szeretném kiváltani!

Hiszen egy jól összeállított filcvirág kompozíció már-már maga is egy műalkotás.

A keret tartamával pedig a legkülönfélébb érzelmeket generálhatunk a meghatottságtól a motiváltságig, attól függően, idézet vagy fénykép kerül a keretbe.

Fix vagy cserélhető kép

Jeles alkalomra ajándékként egy jól megválasztott idézet kitűnő választás, ilyenkor fix tartalommal kapja meg a képet az ajándékozott. Azonban néha felmerül az igény cserélhető hátterű változatokra is, például, ha fényképet akarunk beilleszteni, vagy az idézetet szeretnénk időről időre lecserélni.

Mindkét változat szépen díszíthető filcvirágokkal.

Az Ajánlatkérő űrlapon a megfelelő helyen kell kiválasztani, melyikre lenne igény, hiszen nekem mégis másként kell a kompozícióban gondolkoznom egyik vagy másik változat esetén.