Menu

Tematikus képek

Ezeket a filcvirággal díszített 3D-s képkereteket általában ajándékba viszik a megrendelőim, így mindig oda kell figyelnem, hogy a megajándékozottnak milyenek lehetnek az igényei.

Hiszen egy férfinek nem készíthetek túl csajos, pinkes, lilás darabokat, oda bizony egy maszkulinabb, más formájú virágokkal díszített darab lesz a megfelelő...

De éppúgy egy hölgynek sem biztosan jó választás egy szürke-sötétzöld kombináció...

No persze, figyelembe kell venni még az otthona színeit is, mégiscsak oda fogja kitenni, várhatóan, nem is beszélve az idézetről, ha nem a fényképes vagy a cserélhető megoldást választja a vásárló...

Éppen ezért tematikájuk szerint megpróbáltam besorolni az eddigi alkotásaimat, úgy hiszem mégiscsak megkönnyítem ezzel a választást.

Ajándékötlet férfiaknak

A férfiak egy része biztosan unja már, hogy minden neves alkalomra italt kap, főleg, akiknek nincs lehetőségük, hogy azokat nagyobb baráti társaságban fogyasszák el vagy egyszerűen csak nem isznak alkoholt.

Képzeld csak el, hogy már így is roskadoznak a polcok az ajándékba kapott italoktól, és kap egy újabbat tőled...Szerinted mennyire lesz lelkes?

Azonban gondolj csak bele, milyen kíváncsisággal bontja ki a csomagot, ha egy a megszokottnál kreatívabb ajándékkal leped meg!

Éppen ezért készítek férfiaknak szóló egyedi ajándékot, hozzá illő idézettel vagy fényképpel. A férfias színek mellett a díszítésként használt filcvirágok segítenek a képkeretet kedvesebbé tenni.

    • képkeret ötlet férfiaknak
    • képkeret házassági évfordulóra

Ajándék ötlet házassági évfordulóra

Házassági évfordulóra nem csak a párok szokták meglepni egymást, de sokszor a barátok vagy gyerekek is adnak valami apróságot, egy kedves emléket.

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, akinek ez igen nagy fejtörést okoz, hiszen szeretném személyessé tenni, de nem akarok még egy felesleges kacatot ajándékozni. Olyat szeretek adni, amire ha később ránéz, elmosolyodjon a házaspár és tudja, ezt tőlem kapta.

Ezért kiváló ajándék házassági évfordulóra egy 3d képkeret. Attól függően milyen párnak viszem az idézet lehet vicces vagy nosztalgikus, a színek és a filcvirágok formája pedig egyedivé varázsolnak minden darabot!

Meglepetés a kedvesnek

Valentin napkor már régóta nem csak a Bálintokat köszöntjük mi sem. Tetszik vagy nem, de egyre több pár tartja a szerelmesek ünnepét hazánkban is.

A legjobb persze az, ha a kedvesünknek nem csak ilyenkor, de a szürke hétköznapokon is szeretnénk örömet okozni valami aprósággal, amiből tudhatja, ez a nap sem telt el anélkül, hogy ne gondoltunk volna rá.

Akár az előbbi, akár az utóbbi esetről van szó, egy Filcildi képkeret esetében biztosak lehetünk abban, hogy örömkönnyeket csalunk a párunk szemébe.