Menü

Mutasd az összes cikket...

Hát Helló Ősz!

Az ősz a hétvégén ide a keleti végre is megérkezett és bizony jócskán hozott magával esőt. Elő is került nálunk Robbie Williams Swinging when you are winning albuma, mert az ilyen időben  elengedhetetlen. Meg persze a hozzá tartozó vörösbor is.

Az ősz kicsit mindig a lecsendesedés, az elmúláson való gondolkozás, az eddigiek lezárása, a hálaadás időszaka. Az időjárásnak köszönhetően mindinkább bekuckózunk a lakásba, albumba rendezzük a nyáron készült élénk, vibráló színekkel teli fényképeinket. Ehhez az évszakhoz a sárga-bíbor- barna -lila színeket párosítjuk hagyományosan. Azonban egy-egy modern házba általában a belső berendezési tárgyak is modernek, így a kézműves alkotónak arra is gondolni kell, hogy a műve mindenféle otthonban jól tudjon mutatni. 

Ezért párosítottam egy hagyományosan őszi narancs színt a modern szürkével, kicsit acélos hatást adva a kopogtatónak. A szürke alapszín nagyon szépen emeli ki a narancsos filcvirágokat és ad egy letisztult hatást. És mindezt megfejeltem még egy chevron vagy más néven francia halszálka mintás szalaggal, aminek határozott vonalai izgalmas kontrasztot alkotnak a filcvirágok kerek formáival.