Menü

Mutasd az összes cikket...

Köszönetképp Anyának

Édesanyámnak készült Anyák napi különleges könnyfakasztó 3D ajándék, Teréz anya idézettel, hálám jeléül. Mert mi mással is fejezhetném ki legjobban megbecsülésemet és szeretetemet, mint azzal, hogy egy kézzel készült valódi Filcildi alkotással lepem meg, időt és energiát nem kímélve.

Nektek minden évben sikerül egyedi, szívhez szóló ajándékkal meglepni anyukátokat?

Nekem minden évben sok-sok órámba kerül, mire kitalálom, mi lenne az a darab, amit szívesen fogadna...

Őszintén bevallom Neked jó pár éve hazudom már magam -kitartóan és következetesen- 25 évesnek.

Gondolhatod, hány Anyák napi, születésnapi, névnapi és karácsonyi ajándékon vagyok már túl!

Mivel Édesanyám (magától értetődően) az egyik legfontosabb ember az életemben, őt mindig igyekszem valami igazán személyes dologgal meglepni. És mivel az egyedi ajándékokhoz több idő kell, már jóval hamarabb elkezdek agyalni, hogy mivel tudnék neki örömet okozni.

Amikor bevillant ez az ötlet, hogy képkereteket díszítsek filcvirágokkal, egyértelmű volt, hogy Anya az első darabok egyikének lesz boldog tulajdonosa.

Hosszasan keresgéltem a szeretetről, az anya-lánya kapcsolatokról és a háláról szóló idézetek között, amikor ráakadtam erre a Teréz anya idézetre. Mind az alkalomhoz, mind a személyhez tökéletesen passzolt. A virágok színeit pedig az otthona színei határozták meg.

A hatás nem is maradt el. Az anyák napi verset pedig már én is a könnyeimet nyelve motyogtam végig. A képkeretet azóta is az étkezője asztalán nagy becsben tartja.

  • Anyáknapi filcvirágos ajándék kép