Menu

Filcildi

Perényi Ildikó-
kézműves alkotások filcvirággal

Kézműves alkotóként és a filcanyag szerelmeseként a filcvirágokat szinte mindenhez el tudom képzleni és mindenre rá tudom illeszteni, azonban mégis a kedvenceim 

  • a kopogtatók,
  • a képkeretek
  • az asztaldíszek és
  • a koszorúk.
    • filcvirágos alkotások

Az első kisfiam megszületése után találtak rám a filcvirágok, csak úgy elém sodorta az Élet és szerelem lett első látásra. Amikor velük /belőlük alkothatok, újra visszatalálok önmagamhoz, nem kell senki másra figyelnem, csak befelé.

Második kisfiam megszületése után már biztos voltam benne, néha szükséges, hogy a Férfi uralta miniverzumomat elhagyva egy finom, nyugodt, békés virágosrétre léphessek be.

Azután persze egyre többször vágytam erre a nyugodt kis szigetre, levezetni a napi stresszt, vagy csak kikapcsolni az agyamat, kicsit egyedül lenni a gondolataimmal. Persze eleinte főként fektetés után jutott erre időm. Így született meg a Filcildi. Ezek a filcvirágok adják minden munkám alapját. Kopogtatókat,adventi koszorúkat és filcvirágba borult könnyfakasztó idézeteket készítettem eddig. Meg persze pár szezonális díszt húsvétra, karácsonyra.

De számtalan termékötletem van még, több, mint amennyi szabadidőm. Ezért az oldalon találsz számos ötletet, aminek az elkészítését szívesen megmutatom, de azokat megrendelésre nem tudom megalkotni, mert úgy érzem, akkor már nagyon szétforgácsolnám az erőmet. Otthon azért próbálkozz meg vele!

Lépj be hozzám bátran! Gyere, ismerj meg...

    • lépjbe