Menu

Garanciáim

Filcvirágos alkotások garanciával

Hogyan lehetsz biztos benne, hogy egy Filcildis termék pontosan az általad elvárt értékeket fogja tükrözni?

Nos, igen, a kézművesség kicsit lutri, mert ha nem érzek rá a megrendelő elvárásaira, akkor bizony előfordulhat, hogy elkészül az alkotás, de a megrendelő reakciója kimerül a "Nagyon szép!" mondatban.

Ahhoz, hogy tényleg elérjem azt a bizonyos WOW! hatást a megrendelési folyamatba építettem be néhány olyan elemet, ami segít elkerülni a mellényúlásokat. De erről bővebben a rendelés menete részben olvashatsz.

Ahhoz, hogy egy elkészült kézműves alkotás megérdemelje a Filcildi logót, meg kell felelnie néhány általam felállított garanciális elvárásnak.

    • garancia

"Fixen tart" garancia:

Ugye láttál már olyan koszorúkat, emelyeket alig lehetett megfogni, mert féltél, hogy mindjárt szétesik? Sajnos én is találkoztam már ilyenekkel, ezért határoztam el, hogy én csak olyan filckoszorúkat, filcvirágos termékeket adok ki a kezemből, ami biztosan tart. Ha szükséges, inkább több helyen rögzítem, de a filcdíszítések semmiképpen nem eshetnek le a helyükről!


"Egyediség" garancia:

Mindegy, hogy filcvirágokkal díszített képkeretről, koszorúról vagy asztaldíszről beszélünk, mivel teljesen személyre szabottan készülnek, abban biztos lehetsz, hogy nem találkozol még egy ugyanolyannal. Persze hasonló virágok kerülhetnek fel, de azok elrendezése, színvilága, és a többi kiegészítő annyira megváltoztatja egy-egy filckompozíció megjelenését, stílusát, hogy még az azonos idézetekkel ellátott képek sem lesznek összehasonlíthatók.